Reklameslik til messer - give aways - kampagner - events mv.

 

                                              

Kundegaver

 

PRIVATLIVSPOLITIK

I forbindelse med at du har valgt at indhente tilbud eller aflægge ordrer på reklameartikler, har du givet os dit navn, emailadresse samt firmanavn og telefonnummer – disse oplysninger opbevares i vores kundekartotek og vil blive opbevaret på vores virksomhedsadresse ligesom oplysningerne kun vil blive brugt i forbindelse med korrespondance med dig og din virksomhed.

Hvis dine kontaktoplysninger ikke er ændret, og vi fortsat må kontakte dig med tilbud eller information om nye produkter, skal du ikke foretage dig noget.

Ønsker du fremover ikke at modtage email om reklameartikler fra Aprolux, kan du trække dit samtykke tilbage og skrive til os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Når du bestiller reklameartikler hos os, gør vi opmærksom på, at vi iht. til gældende regnskabslov har pligt til at opbevare regnskab med tilhørende bilag i 5 år, så derfor vil fakturaer med jeres virksomhedsnavn blive opbevaret hos os i min. 5 år selvom du vælger at blive slettet fra vores kundekartotek.

 

 

Hvorfor handle med os

*  Kunden i centrum
*  Vi har 17 års erfaring
*  Vi klarer både små og store opgaver
*  Priser hvor alle kan være med
*  God kvalitet vi selv kan stå inde for
*  Kort leveringstid med og uden tryk

 

  8611 7566

 

Se kataloget og få flere ideer.